Springsteenin yleisö: ”Minne jäi suurin hitti?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana Tampereen Ratinan stadionilla esiintynyt amerikkalainen rocktähti Bruce Springsteen otti yleisönsä odotetusti, mutta keikka aiheutti samalla monille hienoisen pettymyksen. Hittejä toki löytyi, mutta suurin jäi soittamatta.

Settinsä supertähti veti kiitettävän ammattimaisesti, mutta tunnelma stadionilla oli keikan aikana kuitenkin pitkälti odottava. Kun Bruce Springsteen pääsi viimein encoreensa saakka, siinä kuultiin muiden muassa yleisön toiveen mukaan joululaulu, jonka Springsteen esitti tonttulakki päässään.

Tämän jälkeen kuultu takavuosien jättihitti Dancing In The Dark sai varsinkin eturivin todelliseen hurmokseen, vaikka mitään massaliikettä ei lopulta nähtykään. Tämän jälkeiseen yleisö odotti kuulevansa vielä tähden suurimman hitin, mutta turhaan. Tuttuun tapaansa ”Pomo” ei lopulta laulanut lainkaan tunnetuinta Born In The USA -hittiään, joka kuultiin viime heinäkuussa Helsingin konsertissa. Muita takavuosien hittiviisuja setti kuitenkin sisälsi kiitettävästi.