Paris Hilton esitteli ylpeänä rintavakoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on viime päivinä niittänyt kunniaa todellisena bisnesnaisena, joka osaa tuotteistaa oman brändinsä mitä ihmeellisimmiksi kulutushyödykkeiksi ja sitä kautta miljooniksi dollareiksi. Nyt hän on kuitenkin hyödyntänyt vain omaa rintavarustustaan.

Sunnuntaina MTV Movie Awards -tapahtumassa nykyisen poikaystävänsä Doug Reinhardtin kanssa kuherrellut realitytähti-laulaja oli Conan O’Brienin vieraana hänen ensimmäisessä The Tonight Show -jaksossaan. Hilton markkinoi haastattelussa Suomessakin pyörivää BFF-realityohjelmaansa.Katso kuvat tästä.

Hilton kirjoitti äskettäin Twitter-mikroblogissaan viettäneensä lähes kokonaisen päivän yrityksessä, jonka tehtävänä on tuotteistaa erilaisia ihmisiä, artisteja, yhtyeitä ja ilmiöitä. Mikäli suunnitelmat toteutuvat ja kauppoihin ilmestyy pian monenlaisia Paris Hilton -tuotesarjoja, tarkoittaa se sitä, että Hiltonin ei tarvitse juuri välittää sitä saako hän tulevaisuudessa jättiperinnön perheeltään vai ansaitseeko hän kymmeniä tai satoja miljoonia itse jo ennen sitä.