BB-Nikon nettilähetyksen naisten alastonkuvat vuodettiin – rikosilmoitus tulossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -tähti Niko Saarinen lähettää parhaillaan kotoaan ympäri vuorokauden NipsuTV-nimistä nettilähetystä, jota katsojat voivat seurata suorana verkon välityksellä ja maksua vastaan. Eilen lähetyksessä nähtiin parikymppisiä neitokaisia alastomina.

Illan teemana oli räsypokka, ja nuoret naiset ottivat myös osaa peliin. Heillä ei kuitenkaan ollut kovin hyvää pelionnea matkassaan, sillä lopulta naiset nähtiin nettilähetyksessä alastomina. Lähetyksestä kaapatut kuvat päätyivät pian myös internetin syövereihin ja keskustelupalstoille.

Tästä syystä ohjelman tuotantotiimi ja alastomana keikistelleet neitokaiset harkitsevat parhaillaan rikosilmoitusten tekemistä, Hymy uutisoi. Ohjelman käyttösopimuksessa kielletään kuvakaappausten ottaminen ja levittäminen tekijänoikeuspykäliin vedoten.