Potter-teinitähti poseeraa jälleen upeissa mallikuvissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme viime viikolla kuinka Harry Potter -elokuvista tunnetuksi tullut teinitähti Emma Watson oli kiinnitetty Burberryn uudeksi mainoskasvoksi ja kuinka hän poseerasi supermallin elkein merkin kuvastossa.

Nyt 19-vuotias Emma Watson nähdään jälleen uusissa kuvissa, jotka uumoilevat opiskeluun tähtäävälle neitokaiselle menestyksekästä malliuraa maailmalla. Hermione Grangerin roolinsa myötä läpimurron tehnyt nuori nainen poseeraa parhaillaan espanjalaisen Yodona-lehden kansikuvassa valkoisessa olkaimettomassa mekossa. Katso kuvat tästä.

Lisäksi häntä edustava mallitoimisto on nyt julkaissut myös uusia esimerkkikuvia, jotka viittaavat Emman tekevän jatkossakin mallintöitä opiskelunsa ohella. Kaikki teinitähden mallikuvat eivät ole onnistuneet, mistä on esimerkkinä äskettäin ranskalaisessa Crash-lehdessä nähdyt karmivat taidekuvat.