Michael Jacksonin hautajaisista tulikin jättiarpajaiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla kuolleen poptähti Michael Jacksonin hautajaisten julkinen muistotilaisuus järjestetään ensi tiistaina Los Angelesissa sijaitsevassa Staples Centerissä.

Kaikki halukkaat eivät luonnollisesti mahdu suurimmallekaan stadionille, joten tapahtuman ilmaisista pääsylipuista on päätetty järjestää jättimäinen arvonta. Tapahtumapaikan verkkosivuilla järjestettävässä arvonnassa on jaossa 11.000 lippua. Lisäksi viereiseen Nokia-teatteriin jaetaan 6.500 lippua. Hautajaisten ohjelmasta ei ole kerrottu mitään julkisuuteen.

Arvontaan mukaan haluavien tulee rekisteröityä verkkosivuilla ja arvontaan voivat osallistua ainoastaan Yhdysvalloissa asuvat henkilöt. Eilen kerrottu tieto arvonnasta kaatoi kuitenkin nopeasti verkkosivuston satojentuhansien ihmisten yrittäessä rekisteröityä samanaikaisesti.