Lily Allen paljastaa rintansa lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on komeillut otsikoissa lukuisia kertoja paljasteluillaan, sillä luonnonlapsi ei ole kovin tarkka rintojensa peittämisestä julkisilla paikoilla. Nyt Lily on kuitenkin ottanut uuden askeleen, sillä hän nakuilee lehden sivuilla aivan tarkoituksella.

Parhaillaan tiiviillä Euroopan festarikiertueella oleva Lily Allen on suostunut poseeraamaan yläosattomissa I-D -lehden sivuilla. Kuvissa poptähti nähdään muiden muassa rinnat paljaana ja pupukorvat päässään. Tyylikkäissä valokuvissa hän poseeraa myös pelkkä pyyhe ympärillään sekä panda-asuun pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

Peruukkeihin tykästynyt Lily Allen on esiintynyt viime päivinä festareilla myös pelkissä bikineissä kymmenientuhansien ihmisten edessä. Pari viikkoa sitten hän juhli Lontoossa läpinäkyvässä mekossa. Räväkkä poptähti soi parhaillaan myös Suomen radioaalloilla Fuck You -hitillään.