Madventures-tähti sivaltaa nettilehteä ja kansanedustajia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkkolehti Uusi Suomi uutisoi viime viikolla että kauppaketju Ruokakesko oli vetänyt televisiomainoksensa pois suositusta Madventures-ohjelmasta siinä käsitellyn ihmissyöntiaiheen takia. Julkaisun mukaan päätös sai alkunsa blogikirjoituksesta, jonka merkeissä lähestyttiin myös kansanedustajia, joista osa esitti paheksuntansa jakson johdosta.

Nyt Madventures-parivaljakon toinen osapuoli, vuoden parhaaksi miesesiintyjäksi taannoin äänestetty Riku Rantala, on nyt kommentoinut jupakkaa ja uutisointia Uusi Suomi -verkkolehdelle lähettämässään viestissä. Siinä suosikkijuontaja sivaltaa lehden ja Keskon johdon lisäksi myös kansanedustajia.

– Uusi Suomi hurskastelee ”kansalaisjournalismin” riemuvoitolla, kun yksittäinen fanaatikko onnistuu surkeasti perustellulla jankkaamisellaan saamaan Keskon inkompetentin markkinointijohdon sekoilemaan, Riku Rantala kirjoittaa.

– Se ei toki ole mikään yllätys, että joukko kansanedustajia saadaan mukaan sähköpostijeesusteluun asioista, joita eivät joko tunne tai kykene ymmärtämään. Nimilistassa ovat tutut irtopisteiden kerääjät.

Stara tapasi taannoin Madventures-tähdet heidän piipahtaessaan Suomessa. Haastattelun voit lukea verkosta tästä tai tällä viikolla ilmestyvästä Stara-aikakauslehden uudesta numerosta.