Britney Spearsin keikka peruuntui Puolassa – Suomen konsertti huomenna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin supertähtiin lukeutuva amerikkalaispoppari Britney Spears esiintyy huomenna torstaina Helsingissä. Laulaja saapuu Suomeen osana Circus-maailmankiertuettaan, joka on saanut viime aikoina myös kritiikkiä erityisesti median taholta.

Lehdet ovat asettaneet Britneyn kovasti odotetun keikan boikottiin Ruotsissa ja Suomessa, koska 7 kiloa lyhyessä ajassa lihonut Britney Spears on yrittänyt sopimuksilla rajoittaa konsertissa otettujen valokuvien käyttöä. Nyt pooptähden konsertti on peruttu Puolassa, ja syyksi epäillään juuri kuvasopimusta.

Spearsin oli määrä esiintyä Varsovassa 24. heinäkuuta, mutta nyt konsertti on peruttu. Uutistoimisto AP:n saamien tietojen mukaan Britneyn tiedottaja kertoi tänään peruuntumisen syyksi sopimusneuvottelujen kariutumisen. Kyseessä olisi ollut kiertueen Euroopan osion toiseksi viimeinen konsertti ennen paluuta Yhdysvaltoihin. Viimeinen Euroopan keikka nähdään Berliinissä 26. heinäkuuta.