Veli paljasti Michael Jacksonin oudon riippuvuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin kuolleen poptähti Michael Jacksonin salatusta elämästä selviää päivä päivältä uusia yksityiskohtaisia tietoja. Tänään Michaelin veli Tito paljasti poptähden kärsineen oudosta riippuvuudesta.

55-vuotiaan isoveli Titon mukaan Michael Jackson eli aina hyvin terveellistä elämää ja myös pyrki syömään terveellisesti. Hänellä oli kuitenkin suoranainen pakkomielle vihanneksiin, mutta erityisen riippuvainen poplaulaja oli porkkanoihin. Veljen mukaan riippuvuus alkoi viimeisinä vuosina häiritä jo tähden elämää.

– Michael tapasi aina syödä terveellisesti. Hän söi paljon vihanneksia. Eräänä kertana hän söi niin paljon porkkanoita, että hänen kätensä muuttuivat oransseiksi. Hän oli kasvissyöjä eikä koskaan syönyt lihaa. Vain vihanneksia, hedelmiä ja muuta terveellistä. Myös lapset söivät samoin, Tito Jackson paljasti The Mirror -lehdelle.