”Heti parempi kuin Duffy”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Porissa juhlittavan Pori Jazz -festivaalin päälavalle nousi juuri äsken Kirjurinluodon konserttialueella päivän pääesiintyjä Erykah Badu. Jo hänen lämmittelyesiintyjänsä saivat kuitenkin jättiyleisön hurmokseen.

Alkuillasta massiivista festariyleisöä villitsi tanssimaan erityisesti loistava DJ, joka nostatti polvea muiden muassa 80-luvun lopun ja 90-luvun alun hiphop-klassikoilla ja ajankohtaan sopivasti taidokkailla Michael Jackson -sikermillä. Pystymiksauksia harrastanut DJ-artisti saikin huudatuksillaan valtavat suosionosoitukset.

Yleisö oli keikasta niin haltioissaan, että Staran haastattelema festarivieras kuvaili tunnelman olevan ”jo nyt parempi kuin Duffyssä.” Brittitähti Duffy nähtiin Kirjurinluodon lavan pääesiintyjänä eilen. Myös Duffy sai niin ikään yleisönsä todelliseen hurmokseen.

Tiskijukan jälkeen lavalle asteli multi-instrumentalisti Booker T. Jones, joka vingutteli kaikkea mahdollista tehden lähes mistä tahansa välineestä soittimen. Pian hänen kanssaan lavalle asteli myös illan pääesiintyjä Erykah Badu, joka hurmasi yleisönsä jo pelkällä olemuksellaan.