Madonna vuodatti kyyneleitä uhrien perheiden luona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on edelleen syvästi järkyttynyt puolentoista viikon takaisesta onnettomuudesta, jossa hänen konserttilavaansa Ranskassa kasanneet kaksi työmiestä menehtyivät jäätyään romahtaneen lavarakennelman alle.

52-vuotias Charles Criscenzo ja 23-vuotias Charles Prow menettivät onnettomuudessa henkensä. Nyt Madonna on tavannut henkilökohtaisesti miesten perheet. Madonna lensi sunnuntaina yksityiskoneellaan Marseillesiin, jonka liepeillä sijaitsevassa Aix-en-Provencessa hän tapasi Criscenzon perheen. Tämän jälkeen laulaja tapasi Prow’n vanhemmat läheisessä hotellissa.

– Madonna kertoi olevansa pahoillaan menetyksestämme. Hän antoi kukkia ja henkisestä terveydestä kertovan kirjan, Chris Prow kertoi lehdelle.

Keskusteluissa poptähti kertoi kuinka hänen Sticky & Sweet -kiertueellaan sattunut onnettomuus on vaikuttanut merkittävästi myös hänen elämäänsä. Keskustelun lomassa Madonna purskahti itkuun, The Mirror -lehti uutisoi. Menehtyneiden lisäksi kahdeksan muuta loukkaantui. Heistä kaksi vakavasti.