Anna Abreu palaa kuumempana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelmasta tunnetuksi tullut ja sittemmin erittäin menestyksekkään musiikkiuran tehnyt poptähti Anna Abreu julkaisee jälleen uutta materiaaliaan. Nyt myös uuden singlen kansikuva on virallisesti julkaistu.

Uuden albumin ensimmäinen singlekappale on nimeltään Music Everywhere, ja se saa ensisoittonsa radioissa tällä viikolla. Tänään julkaistussa singlen kansikuvassa Anna Abreu nähdään tiiviissä lähikuvassa LOVE-kaulakoru etualalla.

Music Everywhere julkaistaan digitaalisesti maanantaina 10. elokuuta ja fyysinen cd-single löytyy kaupoista keskiviikkona 12. elokuuta. Kappale on Patrik Sarinin ja tuottaja Raken käsialaa, jotka ovat tuttu tekijätiimi myös Annan aiemmilta levyiltä. Anna esittää uuden kappaleensa yhtyeensä kanssa Elämä lapselle -konsertissa Hartwall Areenalla 9. syyskuuta.

Anna Abreu Music Everywhere single kansi coverKokonainen albumillinen uutta materiaalia päätyy kauppoihin lokakuussa. Kyseessä on Anna Abreun kolmas pitkäsoitto. Suosikkitähden esikoislevy ja edellinen NOW-levy ovat menestyneet hienosti ja molemmilta on lohkaistu useampia hittejä. Levyt ovat myyneet yhteensä jo huimat 140.000 kappaletta ja Anna Abreu on lisäksi palkittu Vuoden naissolisti Emma-palkinnolla vuosina 2007 ja 2008.