Täh, Britney Spears äänesti Afganistanin vaaleissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Afganistanissa järjestettiin eilen presidentinvaalit, joiden turvallisuutta oli valvomassa suuri joukko ulkomaisia tarkkailijoita. Vaalien on alusta saakka uskottu olevan vilpilliset, sillä äänestäjiä on uhkailtu ja vaalilippuja voinut esimerkiksi ostaa pimeiltä markkinoilta.

Nyt on selvinnyt, että vaaleihin ”osallistui” lisäksi myös kansainvälisesti tunnettuja tähtiä. BBC-kanavan uutisten esittämän videon perusteella myös poptähti Britney Spears ehti äänestää torstaina presidentinvaaleissa. Hän oli kaiken lisäksi mukana rekisteröityjen äänestäjien listalla, Aamulehti uutisoi.

Maan presidentti Hamid Karzain avustaja on jo nyt väittänyt, että vaalitulos olisi selvä ja ettei toista äänestyskierrosta enää tarvita. Viranomaiset eivät ole kuitenkaan vielä vahvistaneet Karzain voittoa. Vaalien äänestysprosentin arvioidaan nousevan 40-50 prosenttiin. Vielä ei ole tietoa äänestivätkö vaaleissa myös Paris Hilton, Johanna Tukiainen tai Megan Fox.