Jamie Foxx työstää elokuvaa nyrkkeilylegendasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-voittaja ja suosittu hiphop-tähti Jamie Foxx on työstämässä seuraavaa elokuvaansa, jonka aiheena tulee olemaan nyrkkeilylegenda ja raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson.

Nyrkkisankarin värikkääseen elämään keskittyvän elokuvan ohjaajaksi kaavaillaan Foxxin taannoisen Ray-elokuvan ohjaajaa Taylor Hackfordia. 1980-luvulla maailmankuuluksi noussut Mike Tyson joutui sittemmin urallaan monenlaisiin vaikeuksiin, vararikkoon ja jopa vankilaan raiskauksesta. Aineksia elokuvan käsikirjoitukseen löytyy siis takuulla.

– Olemme puhuneet Hackfordin kanssa uudesta yhteisestä projektista. Se olisi minusta upeaa, koska kaikki muistavat vielä tuon ajan. Siitä on kuitenkin kulunut niin kauan, että ihmiset kaipaavat muistin virkistämistä, Jamie Foxx kertoi elokuvasuunnitelmansa taustoista MTV-kanavan haastattelussa.

Foxx kertoi myös olleensa yhteydessä Tysoniin, joka antoi suostumuksensa elokuvaprojektille.