Kätlin ja Dana vetivät kunnon tumut – karu totuus pian julki?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Kätlin sai eilen mennä ensimmäistä kertaa hänen BB-urallaan yläkerran sviittiin. Hän otti sinne mukaansa Danan, ja tytöt puivat koko illan ajan BB-talon elämää ja asukkaita välillä kärjekkäästikin.

Unissaan vielä samassa sängyssä tuhisevat neitokaiset eivät vielä tiedä, että kaikki muut asukkaat ovat saaneet koko illan ajan kuunnella tyttöjen keskusteluja. Eilen illalla he menivät yöpuulle hieman ennen yhtä. Varsin läheisissä tunnelmissa tiiviisti makailleet tytöt olivat molemmat nauttineet runsaasti alkoholia.

– Mulla on oikeus olla kännissä. Mä en ole oikeesti ollut kertaakaan täällä kännissä. Jos nyt tulis musiikkia niin ainakin bailaisin, Kätlin sanoi.

– Mäkin bailaisin vaikka alushoususillaan, Dana komppasi.

– Mä oon ainakin saanut nauttia tästä illasta. Mulla oli hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja hyvää musiikkia, Kätlin kehui.

Hetken kuluttua alakerran televisio avautuikin jälleen ja pian sviitin kaiuttimista alkoi kuulua dancemusiikkia. Muut asukkaat saivat seurava aitiopaikalta kuinka molemmat juopuneet tytöt nousivat ylös ja tanssivat alushoususillaan pitkin sviittiä.

Pian alakerrassa saatiin kuitenkin katsella kuinka molemmat tytöt oksentivat samaan aikaan sviitin vessassa. Karu totuus alakerran salakuuntelusta voi tulla julki hyvinkin pian tyttöjen palattua alakertaan. Morkkis lienee monestakin syystä melkoinen.