Britney Spears teki sen taas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden parhaaksi julkkisäidiksi tällä viikolla Britanniassa valittu Britney Spears on tehnyt jälleen sen, mihin hänen ei koskaan enää uskottu yltävän. Hänen uusi singlensä 3 on nimittäin noussut suoraan Yhdysvaltojen arvostetun Billboard-singlelistan ykköseksi.

Supertähden edellinen singleykkönen Yhdysvalloissa oli viime vuonna julkaistu Womanizer. Uusi listasijoitus on viimeinen niitti supertähden onnistuneeseen paluuseen, ja singleä on edeltänyt hyvin menestynyt Circus-albumi sekä samanniminen maailmankiertue. Niiden jälkeen kukaan tuskin enää kyseenalaistaa sitä että hän on onnistunut nousemaan takaisin maailman viihdetähtien kirkkaimpaan a-sarjaan.

Uusi single on ensimmäinen uusi singlejulkaisu Britneyn uudelta singlekokoelmalta, joka ilmestyy maailmanlaajuisesti 10. marraskuuta. Britney on myynyt maailmalla yhteensä yli 63 miljoonaa albumia sen jälkeen, kun hänen Baby One More Time -debyyttisinglensä julkaistiin vuonna 1998.

Vuodet 2007 ja 2008 kuluivat Britneyltä vakavien henkilökohtaisten ongelmien parissa, ja hän rypi tuolloin pohjamudissa niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin. Silloisten toilailujen seurauksena hän on edelleen esimerkiksi isänsä holhouksen alaisena.