Paris Hilton panosti turvallisuuteensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood Hillsin superjulkkisten asuntoihin viime kuukausina tehdyn murtosarjan tekijätiimi jäi kiinni viime viikolla, kun murtoja tehtailleet teinit jäivät poliisin haaviin. Tästä huolimatta julkkikset sijoittavat parhaillaan suuria summia turvallisuuteensa.

Taannoin uutisoitiin kuinka Idol-tuomari Simon Cowell sijoitti lähes miljoona dollaria asuntonsa turvalaitteisiin. Nyt myös Sherwood Oaksin alueella asuva seurapiirijulkkis Paris Hilton on samoilla linjoilla, koska ei halua omaisuutensa joutuvan jatkossa murtomiesten saaliiksi.

Edellisessä murrossa teinirikolliset varastivat Hiltonin kodista noin 1,5 miljoonan edestä arvokoruja ja muuta omaisuutta. Suurin osa omaisuudesta saatiin onneksi takaisin murtokoplan jäätyä kiinni. Nyt Paris on kuitenkin sijoittanut suuren summan uusiin turvalaitteisiin, Radar Online uutisoi. Tekniikan lisäksi hänen kotiaan suojaa nyt myös ympärivuorokautinen vartiointi.