Mitä ihmettä? Amy Winehouse kuntosalilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useiden vuosien ajan pahasti rappiolla ensin vakavan huumeongelmansa ja sittemmin vähintään yhtä vakavan alkoholiongelmansa kanssa painiskellut brittipoppari Amy Winehouse on mitä ilmeisimmin saanut elämänsä taas kuntoon.

Tilanne tulee uskomattomana yllätyksenä monille, sillä vielä muutama kuukausi sitten popparin ystäväpiirissäkin veikkailtiin kuinka monta kuukautta laulaja tulee vielä elämään. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut radikaalisti paremmaksi, sillä viime viikolla Amy bongattiin peräti kuntosalilla.

Lontoossa sijaitsevalta Virgin Active -kuntosalilta poistuessaan hän pani kuitenkin tupakaksi, mutta se lienee pieni pahe aikaisempiin koviin huumeisiin verrattuna. Katso kuvat salilta poistuvasta laulajasta tästä.