Täh? Amy Winehouse naimisiin ex-miehensä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Amy Winehouse on pyytänyt ex-miestään Blake Fielder-Civilia menemään kanssaan uudelleen naimisiin. Pari erosi viime heinäkuussa noin kahden vuoden avioliiton jälkeen. Eron syyksi ilmoitettiin Winehousen uskottomuus.

Nyt pariskunnan tunteet ovat kuitenkin taas lämmenneet ja Winehouse on alkanut jopa käyttää vanhaa vihkisormustaan uudelleen. Parin onkin kerrottu astelevan toistamiseen alttarille kolmen kuukauden sisällä.

– Me molemmat tiedämme, että erosimme ainoastaan paperilla. Naimisiinmeno on oikea teko, Blake on sanonut ystävälleen News of the Worldin mukaan.

Pariskunnan häävalmisteluja häiritsee kuitenkin Fielder-Civilin vielä kuukausia kestävät vieroitushoidot. Hän on parhaillaan oikeuden määräämänä vieroitushoidossa Englannin Sheffieldissa sijaitsevalla klinikalla. Fielder-Civil joutui viime vuonna vankilaan oikeudenkäynnin todistajan uhkailemisesta. Blake suoritti 27 kuukauden vankeustuomiostaan telkien takana 12 kuukautta.