Michael Jacksonin DNA:sta tehtiin parfyymi

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Laulaja Michael Jacksonin muiston kunniaksi on nyt kehitetty myös hänen nimeään kantava parfyymi. Kyseinen parfyymi ei olekaan mikään mikä tahansa tuoksu, sillä se on valmistettu edesmenneen laulajan hiuksesta saadusta DNA:sta.

Parfyymin on valmistanut My DNA -niminen yhtiö, joka väittää pystyvänsä luomaan ja pullottamaan ihmisen DNA:sta irrotettuja tuoksuja. Yhtiön edustaja kertoo Michael Jackson -tuoksun tuoksuvan nimenomaan Michael Jacksonilta itseltään.

Samainen yhtiö myy myös niin ikään edesmenneiden Elvis Presleyn, Marilyn Monroen sekä Napoleon Bonaparten geeneistä valmistettuja tuoksuja. Myös elävien kirjoissa oleva Hollywood-näyttelijä Samuel L Jackson on pyytänyt omaa DNA-parfyymiaan valmistettavaksi, The Sun -lehti uutisoi.

Kyseisiä parfyymeja valmistava firma saa raaka-aineensa – eli hiukset – John Reznikoff -nimiseltä julkkisten hiuksia keräilevältä mieheltä. Kyseiseltä kaverilta löytyi myös popin kuninkaan hiuksia, joista erikoinen parfyymi on onnistuttu valmistaa