David Hasselhoff väkisin mielisairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toissapäivänä kuinka Baywatch– ja Ritari Ässä -televisiosarjoistaan tunnettu näyttelijä-tuottaja David Hasselhoff kävi lähellä kuolemaa, kun tytär löysi hänet tajuttomana kotoaan. Kohtauksen epäillään johtuneen alkoholinkäytöstä.

Tuoreimpien tietojen mukaan Hasselhoff olisi sairaalareissullaan otettu väkisin sisään sairaalan psykiatriselle osastolle. Taannoin samanlaisessa tilanteessa oli myös näyttelijä Mischa Barton, jonka epäiltiin olevan itsetuhoinen. Hasselhoffin asianajaja on kuitenkin kiistänyt väitteet, Daily Mail kertoo.

– David on kotona ja kunnossa. En ole varma mistä tällaisia tietoja on saatu, Mel Goldsman kommentoi.

Radar Onlinen tietojen mukaan David Hasselhoff olisi kuitenkin viety psykiatriselle osastolle vastoin hänen omaa tahtoaan, koska hänen epäiltiin olevan vaaraksi itselleen. Julkaisun tietojen mukaan perjantainen kohtaus ei ollut ensimmäinen laatuaan.