Johanna Tukiainen: ”Miksei lakimieheni sanonut mitään?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen äskettäin useamman kuukauden reissaamisen jälkeen palannut kohujulkkis Johanna Tukiainen julkaisi äskettäin uuden singlensä nimeltään Some Day. Samalla hän on pohtinut suhdettaan esikoissingleensä.

Aiemmin neitokainen ilmoitti jyrkästi, ettei enää koskaan tule esittämään Lööppijulkkis-debyyttisinglenään julkisesti, mutta viime aikoina mielipide on muuttunut. Nyt Johanna toteaa blogissaan, ettei kappale ollutkaan kovin paha, mutta hänestä kasvot siteissä tuolloin otetut ”promokuvat” eivät olleet hänen mieleensä.

– Minusta se Lööppijulkkis ei ole niin paha kappale ollenkaan, sen markkinointi meni vaan ala-arvoiseksi kun minusta otettiin kuvat onnettomuuden jälkeen, mutta omalla vastuullanihan se oli. Olisi pitänyt kieltäytyä kuvauksista, ihmettelen vaan miksei lakimieheni sanonut mitään? Johanna Tukiainen kirjoittaa.