Alessandra Ambrosion lomakuvat vuotivat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon viime vuosina äänestetty brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio sai kuluvan vuoden elokuussa perheenlisäystä, kun hän synnytti Anja Louise Ambrosio Mazur -nimisen esikoisensa. 27-vuotias huippumalli palasi kameroiden eteen jo muutaman viikon kuluttua synnytyksestä.

Kuluneen vuoden aikana Alessandra Ambrosio on noussut supermallien kirkkaimpaan kärkikaartiin ainakin palstatilan määrällä mitattuna. Tämä siitä huolimatta, että hän piti raskautensa takia kuukausien tauon aktiiviuraltaan. Nyt Alessandra Ambrosio poseeraa poikkeuksellisesti valokuvissa, jotka eivät ole virallisia mallikuvia, vaan yksityisiä lomakuvia. Niissä hänet nähdään bikineissä muiden muassa Miamin rannalla. Katso kuvat tästä.

Erityisesti Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallinakin tunnetuksi tullut kaunotar on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin tänä vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurusteleva Alessandra tuli tutuksi Victoria’s Secret -mallina. Häntä on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.