Alaston Rihanna ja penispumppu vuoden luetuimmat viihdeuutiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lähestyessä jo kovaa vauhtia loppuaan on aika tehdä tilinpäätös vuoden luetuimmista viihdeuutisista viihdelehti Starassa. Ylivoimaiseksi ykköseksi listalla nousi poptähti Rihanna, jonka kännykkäkameralla ikuistettujen alastonkuvien vuotaminen internetiin nousi vuoden luetuimmaksi viihdeuutiseksi.

Toiseksi luetuin viihdeuutinen oli Big Brother -talossa jonkin aikaa majaillut BB-Iida ja hänen nakuilunsa suihkussa, kun ohjelman tuotantoyhtiö julkaisi hänen alastonkuvansa ohjelman virallisessa kuvapalvelussa. Kolmanneksi sijoittui saman ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tutun BB-Mariannan nakukuvan vuotaminen internetin aikuisviihdesivustolle.

Erityisen suosittuja olivat erilaisten nakuilujen lisäksi myös Lady Gagan esikoiset esiintymisasut sekä suomalaislehden Silvio Berlusconille lahjoittama penispumppu. Luetuin elokuva-arvostelu oli Twilight – Houkutus ja luetuin artisti oli edesmennyt Michael Jackson, jonka kuolemasta Stara uutisoi ensimmäisenä Suomessa.