Borat-tähti ja näyttelijävaimo saavat toisen lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti muiden muassa Ali G, Borat ja Bruno -hahmoistaan tunnettu koomikko Sacha Baron Cohen ja hänen näyttelijävaimonsa Isla Fisher avioituivat viime kuussa Pariisissa pienessä yksityisessä seremoniassa.

Pariskunta oli seurustellut ennen avioitumistaan jo kahdeksan vuoden ajan ja heillä on yksi yhteinen tytär. Kaksivuotias Olive-tytär tulee kuitenkin pian saamaan seuraa, sillä Islan kerrotaan olevan parhaillaan raskaana, eli odottavan perheeseen toista lasta. Huhut vahvistuivat saman tien, kun Isla Fisher kuvattiin Beverly Hillsissä. Katso kuvat tästä.

Näyttelijäkaunottaren vauvamasu on kuvissa selvästi pyöristynyt, vaikka hän yrittikin piilottaa sitä pitämällä käsilaukuaan vatsan päällä. Kummankaan tähden tiedottajat vieät ole vielä virallisesti vahvistaneet onnellista perheuutista.