Jessica Hart kuumissa rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurelle yleisölle ainakin Australian ulkopuolella vielä varsin tuntematon Jessica Hart on saanut kuluneen vuoden aikana jalkansa hyvin mallimaailman ovien väliin, sillä hän poseerasi alkuvuodesta arvostetussa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.

Kengurumaan kaunottarelle povataan nyt menestyksekästä uraa mallimaailmassa, ja häntä onkin jo kutsuttu 2000-luvun Brigitte Bardotiksi. Tällä kertaa Jessica Hart on ikuistettu viettämässä hyvin ansaittua vapaapäiväänsä rannalla. Kuvankaunis neitokainen kuvattiin värikkäisiin bikineihin sonnustautuneena muiden muassa vesileikeissä. Katso kuvat tästä.

23-vuotias australialaissyntyinen Jessica Hart tunnetaan vartalonsa lisäksi myös etuhampaidensa välissä olevasta raosta, josta on muodostunut hänen tavaramerkkinsä. Neitokainen löydettiin malliuralle jo 15-vuotiaana Melbournessa sijaitsevasta ostoskeskuksesta, ja pian hän huomasi jo poseeraavansa Australian Vogue-lehden kannessa. Vuonna 2000 Jessica voitti Dolly Magazine -lehden mallikilpailun. Viime vuosina hän on toiminut muiden muassa Guessin, Triumphin ja Espiritin mallina.