Pamela Anderson ”tuksumeikeissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-lehdestä tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson osallistuu parhaillaan Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Nyt hänet on ikuistettu saapumassa paikalliseen koripallo-otteluun.

Pari viikkoa sitten povipommin kerrottiin olevan jättiveloissa, ja realityohjelman toivotaankin nyt tuovan apua lähes 500.000 dollarin verovelkoihin. Pamsu sai kuitenkin eilen unohtaa ainakin hetkeksi tiukat tanssiharjoituksensa ja rahahuolensa osallistuessaan Los Angeles Lakersin kotipeliin.

Povipommin harvinaisen räväkät meikit ja asu eivät kuitenkaan olleet tällä kertaa aivan kohdallaan. Katso kuvat tästä. Pamelan ulkoasusta tuli nimittäin mieleen lähinnä Johanna Tukiaisen eilinen vierailu Maria! -ohjelmassa.

The Sun -lehden mukaan veroviranomaiset julkaisivat pari viikkoa sitten 42-vuotiaan supertähden nimen listassa, jossa oli yhteensä 250 verovelkaisen nimet. Kaikilla listalla olevilla on maksamattomia veroja yli 100.000 dollaria. Andersonin asianajaja Robert T. Leonard ei suostunut kommentoimaan tietoja lehdelle.