Tältä mallimamma Janice Dickinson näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin käväissyt ja sairaalaan Helsingissä kiidätetty entinen huippumalli ja nykyinen mallimamma ja televisiokasvo Janice Dickinson valittiin taannoin maailman kymmenen rumimman julkkiksen joukkoon plastiikkakirurgiaan keskittyneen brittiläisen Good Surgeon Guiden äänestyksessä.

Alkuvuodesta New Yorkissa järjestetyn muotinäytöksen jatkobileissä nuorekas Dickinson näytti muulle juhlakansalle uskaltavansa edelleen nuolla miesystäväänsä vanhaan kunnon teinityyliin, mutta nyt meno on jo hieman rauhoittunut. Janice on nimittäin kuvattu nauttimassa rantatunnelmasta. Neitokainen ei kuitenkaan ole enää aivan edustavimmillaan. Katso kuvat tästä.

70-luvulla tunnetuksi tullut ja maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee ainakin maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa.