Seiska: Johanna Tukiainen uhkasi tappaa itsensä – neljä poliisia otti kiinni!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa suhdesekoilujensa merkeissä. Ensin Tuksu ilmoitti yllättäen kihlautuneensa, mutta karu totuus sai hänet toisiin ajatuksiin ja avioliittohaaveet kuopattiin. Nyt Johanna on joutunut tekemisiin viranomaisten kanssa.

7. päivää -lehti kertoo, että Tukiainen olisi ollut poliisin hallussa, koska hän uhkaili Facebookissa itsemurhalla ja väitti ottaneensa yliannostuksen unitabletteja. Lehden mukaan kohujulkkis otettiin kiinni neljän poliisin voimin Helsingin Elielin aukiolla ravintola Vltavan edustalla. Tuksun kerrotaan ihmetelleen, että minne poliisit olivat häntä viemässä.

Tuorein miesseikkailu sai alkunsa, kun Lapissa keikkaillut Johanna Tukiainen kirjoitti blogissaan menneensä kihloihin. Sittemmin jo eronneen parin eron syistä on esitetty julkisuudessa monenlaisia toisistaan poikkeaviakin syitä. Kihlausta edeltäneellä viikolla Johanna kirjoitti blogissaan, että hänellä oli kiikarissa Yhdysvalloissa asuva liikemies.