Miley Cyrus sivalsi kollegaansa: ”Kuulosti aivan pikkulapselta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu 17-vuotias teinitähti Miley Cyrus on ollut viime aikoina useita kertoja otsikoissa räväköiden kuviensa ja kommenttiensa merkeissä. Tällä kertaa kyse on jälkimmäisestä, kun hän on sivaltanut supersuosittua kollegaansa.

Miley ja teinitähti Justin Bieber nähtiin muutama viikko sitten illallisella yhdessä. Ilmeisesti heidän välinsä eivät ole kovinkaan lämpimät, sillä Miley on nyt esittänyt Bieberistä hieman vähemmän imartelevan kommentin. Hän kommentoi haastattelussaan Bieberin edellisenä päivänä tekemää pilasoittoa.

– Se kuulosti kuin pikkulapselta. Olin aivan että ”Voi luoja, olen niin vihainen!” ja sitten sain häneltä tekstiviestin, jossa hän kirjoitti ”Haha”, Miley kertoi Access Hollywoodin The Billy Bush Show -ohjelmassa.

– Minulla lukee hänen numeronsa kohdalla kännykässäni ”Bieber Fiever”, ja se on hauskaa kun saan noita tekstiviestejä. En voi olla hänelle kuitenkaan kovin ankara, sillä pikkusiskoni ei aio koskaan hankkia poikaystävää ellei se ole Justin Bieber. Siskoni kohdalla puhelimessani lukee ”rouva Bieber”.