Näitä Melissan bikinikuvia miehet kuolaavat pitkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehtien otsikoihin talven aikana noussut italialaiskaunotar Melissa Satta on yksi alkaneen vuoden kovia nousijoita mallimaailmassa. Näyttelijänäkin toiminut tumma kaunotar kuvattiin joulun välipäivinä pienenpienissä bikineissä rantalomallaan.

Alkuvuodesta Melissa Satta ikuistettiin Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron kuviin, joissa hänet nähdään pienenpienissä bikineissä ja lisäksi myös pelkässä bodypaint-maalissa. Tällä kertaa hän poseeraa – jos vain mahdollista – vieläkin seksikkäämmissä kuvissa Maxim-lehden sivulla, jossa hänen yllään nähdään niin ikään minikokoisia bikineitä. Katso kuvat tästä.

23-vuotias italialaissyntyinen Melissa Satta tunnetaan erityisesti kotimaassaan menestyksekkäänä mallina. Hän on kuitenkin asunut lapsesta saakka Yhdysvalloissa. Monista muista mallikaunottarista poiketen Melissa pelasi lapsena aktiivisesti jalkapalloa, ja pelasi aikoinaan C-sarjassa. 16-vuotiaana malliuran aloittanut Satta niitti menestystä missikisoissa jo seuraavana vuonna. Hän on ollut mukana sivurooleissa myös muutamissa televisio-ohjelmissa.