Katy Perry riisui topless-kuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime päivinä runsaasti otsikoissa muiden muassa Much Music Awards -gaalassa viime sunnuntaina sattuneen tapaturmansa ja epäillyn naimisiin menonsa merkeissä. Ensin mainitun gaalaillan tuloksena Perryyn ommeltiin lopulta sairaalassa peräti 17 tikkiä.

Poptähti on nähty viime aikoina myös useissa rohkeissa poseerauksissa, mutta varsinaista nakuilua hänkään ei ole kovin usein tehnyt. Nyt Perry on tehnyt kuitenkin poikkeuksen Esquire-lehdessä, jonka sivuilla hänet nähdään seisoskelemassa yläosattomissa, vain kädet rintojensa peittona. Jutun otsikkona on ”liian kuuma käsiteltäväksi”. Katso kuva tästä.

Katy Perry vahvisti taannoin aikovansa naimisiin kihlattunsa Russell Brandin kanssa vielä tämän vuoden puolella. Toissapäivänä hän kuitenkin ihmetytti televisio-ohjelman toimittajaa ja yleisöä lipsauttaessaan olevansa jo naimisissa. Yllättyneet reaktiot huomattuaan supertähti kiirehti korjaamaan tarkoittaneensa, että Russellista on vasta tulossa hänen aviomiehensä. Lipsahduksesta johtuen parin epäillään nyt avioituneen kaikessa hiljaisuudessa jo aiemmin.