Mel B liian timmi ollakseen seksikäs?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -menestysyhtyeestä 90-luvun puolivälissä supertähdeksi noussut Melanie Brown, eli tutummin Mel B, muutti taannoin Yhdysvaltoihin ja on tehnyt siellä menestyksekkään uran julkkiksena ja alusvaatemallina.

Ultimo-alusvaatemerkin muodokas mallikaunotar nähtiin taannoin muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Nyt Melanie Brown on ikuistettu näyttävässä bikinivartalossaan nauttimassa auringosta hotellinsa uima-altaalla. Julkkiskaunottaren vartalo on kuvien perusteella nykyään jo siinä kunnossa että hän voisi koska tahansa osallistua fitness-kilpailuihin. Toinen asia on sitten se, että onko moinen vartalo enää seksikäs vai ei. Katso kuvat tästä.

Los Angelesissa nykyisin aviomiehensä Stephen Belafonten ja kahden lapsensa kanssa asustava 34-vuotias brittitähti paljasti äskettäin lehtihaastattelussa henkilökohtaiseen hygieniaansa liittyviä seikkoja. Hän esimerkiksi paljasti pesevänsä hiuksensa ainoastaan kaksi kertaa viikossa, mikä aiheutti tuolloin kovasti ihmetystä.