MTV3: Kotimainen hiphop-tähti pahoinpideltiin rajusti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen hiphop-yhtye Kymppilinja on soinut radioaalloilla tänä kesänä tiiviisti Minä-kappaleellaan. Nyt yhtyeen kesäkeikat ovat vaakalaudalla, kun kolmikon jäsen Janne Ordén on MTV3:n mukaan loukkaantunut Helsingin ydinkeskustassa sattuneessa rajussa pahoinpitelyssä.

Pahoinpitely sattui sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun artisti oli käynyt pankkiautomaatilla ja käveli Lasipalatsilta Yrjönkadun suuntaan. Tuntematon miehenkilö huuteli hänelle ja artistin kääntyessä ympäri hän oli saanut nyrkin kasvoihinsa ja menettänyt heti tajuntansa. Vammat ovat vakavia.

– Jannen hampaat on nyt liimattu yhteen, eikä hän pysty syömään kiinteää ruokaa tai puhumaan. Jannella ei ole pahoinpitelystä mitään muistikuvia, eikä hän esimerkiksi tiedä, onko häntä lyöty useamman kuin kerran, bändin tiedottaja Maiju Asikainen kertoo MTV3:lle.

Ordén joutui olemaan kaksi päivää sairaalassa ja vammojensa takia hän ei pääse hetkeen mukaan yhtyeensä kesäkeikoille.