Mischa Barton homssuisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huonon työtilanteensa ja selluliittiongelmansa vuoksi otsikoissa viime aikoina ollut näyttelijä Mischa Barton oli vielä vuosi sitten tarkkaan seurattu muoti-ikoni, mutta nyt päihdeongelmista kärsinyt kovan onnen näyttelijä on jälleen tarttunut pulloon.

Aiemmin keväällä viihdelehdet ihmettelivät, kuinka Suomessakin nähdystä O.C.-televisiosarjasta julkisuuteen ponnahtanut Barton oli vajonnut vuodessa muoti-ikonista katastrofiksi, kun hänet nähtiin oksentelemassa juovuspäissään. Cannesissa Mischa sai nostettua hieman osakkeitaan poseerattuaan värikkäässä pikkumekossa, mutta nyt Mischa on jälleen kuvattu varsin homssuisena. Katso kuvat tästä.

Mischa Bartonin oli viime syksynä määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Barton on kuitenkin onnistunut saamaan itselleen lisää töitä, sillä tänä vuonna hänet tullaan näkemään peräti neljässä leffaroolissa.