Suomen X Factor -voittaja palasi katusoittajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähtiin taannoin ensimmäinen X Factor -ohjelman tuotantokausi, joka ei mennyt kuitenkaan aivan suunnitelmien mukaan ainakaan kansansuosion osalta. Realitykilpailu floppasi nimittäin rajusti. Kisan voitti Elias Hämäläinen, josta ei ole sen koommin juuri kuultu. Parhaillaan hän on studiossa työstämässä esikoislevyään.

Idols-kilpailujen voittajat ja finalistit ovat niittäneet usein menestystä pian tuotantokauden päättymisen jälkeen, ja monet heistä ovat jääneet myös pysyviksi kiintotähdiksi poptaivaalle. Talent ja X Factor -ohjelmat näyttäisivät kuitenkin menestyneen heikommin myös tällä rintamalla.

Iltalehti tiesi äskettäin kertoa, että Suomen ensimmäinen X Factor -voittaja Elias Hämäläinen olisi palannut takaisin katusoittajaksi. Voittonsa myötä levytyssopimuksen ja 40.000 euron rahapalkinnon saanut laulaja bongattiin nimittäin Helsingin Kaisaniemessä soittamassa ohikulkijoille. Lehdelle Elias kuitenkin kertoi, ettei katusoittamisesta voi vielä vetää johtopäätöksiä hänen urastaan. Hämäläisen single on määrä julkaista syksyllä.