Marja Tyrni videohaastattelu

StaraTV Viihde · Stara.fi

Viime viikonloppuna Turussa juhlittiin DBTL-kaupunkifestivaali, jossa esiintymässä nähtiin myös kesän suosituin sketsihahmo Marja Tyrni. Viihdelehti Stara oli paikalla ja kaappasi Tyrnin haastatteluun heti esiintymisensä jälkeen.

Vauhdikkaalla päällä ollut Marja Tyrni kertoo haastattelussa muiden muassa kesäkuulumisistaan ja kesäkiertueensa tunnelmista sekä tietenkin myös tortturesepteistään. Miss Divetin kanssa keikoille suuntaava Tyrni kertoo myös varsin mielenkiintoisen kantansa drag-artisteihin ja muistelee viime kesän parasta kesämuistoaan.

Haastattelun tiimellyksessä Marja Tyrni joutuu kohtaamaan myös suomalaisen rocktähden, joka saakin kuulla kunniansa. Lisäksi sketsihahmo bongaa backstagelta myös rocktähti Neumannin. Toimittajana Kim Rusi.