Adriana Lima käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. Viime vuoden ystävänpäivänä kaunotat asteli alttarille NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa ja hän synnytti perheeseensä esikoisen viime vuoden marraskuussa.

Adriana Lima on nähty kesän aikana pariinkin otteeseen Victoria’s Secret -merkin mainoskuvissa, mutta hän on ollut otsikoissa selvästi viime vuotta harvemmin. Nyt Adriana on bongattu nauttimassa vapaapäivästään rannalla pienissä bikineissä. Seuranaan hänellä oli aviomiehensä. Katso kuvat tästä.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.