Chilinsyönnin ennätysmies: ”Polttelu vaihtui humalaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme sunnuntaina kuinka suomalainen Ari Hirvonen vei voiton chilinsyönnin maailmanmestaruuskisoissa ja teki samalla myös uuden maailmanennätyksen. Aamulehti otti maanantaina yhteyttä ennätysmieheen ja tiedusteli hänen tunnelmiaan.

– Nyt on normaali vointi, mitä nyt hieman krapulainen. Polttelu nimittäin vaihtui illan mittaan humalaan. Jostain syystä väkevät eivät maistuneet, Hirvonen kertoi Aamulehdelle.

Voittajan mukaan hän ei ”ihme kyllä” kokenut vastaavissa tilanteissa varsin yleistä ring of fire -ilmiötä seuraavana aamuna. Lisäksi hän totesi lehdelle ettei tuollaisessa kisailussa ole mitään järkeä. Viihdelehti Stara oli paikan päällä ja kuvasi tuskallisen kilpailutilanteen, josta ei räkää ja oksennusta puuttunut. Katso video StaraTV:stä tästä linkistä.