BB-voittaja maksoi Marin äidille äänestysrahat takaisin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa puitiin eilisiltana kauden ensimmäisen häätöäänestyksen jälkeen tiiviisti illan tapahtumia ja spekuloitiin aikaisempien vuosien äänestyksillä. BB-Mari kertoi äitinsä joutuneen varsin erikoiseen tilanteeseen erään aikaisemman BB-voittajan kanssa.

– Mutsi ei äänestä tällaisissa ohjelmissa, paitsi jos mukana on joku joka ei sinne kuulu. Sit se äänestää, BB-Mari kertoi.

– Kerran mutsi oli menossa baariin kun se otti kavereiden kanssa taksin. Sit siihen tuli BB-Perttu joka kysyi et voisko se ottaa saman taksin ja jatkaa sit seuraavaan baariin. Sit mutsi sanoi Pertulle et se on itse asiassa sille pari-kolmekymppiä velkaa äänestyksistä. Perttu kaivoi rahat lompakostaan ja sanoi et se maksaa rahat takaisin kun mutsi on kerran sitä äänestänyt, Mari ihmetteli.