Wrestling-tähti Hulk Hogan kiidätetty ambulanssilla sairaalaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin showpainija Hulk Hogan on kiidätetty sairaalaan kovien selkäkipujen takia. Wrestling-maailman supertähti, oikealta nimeltään Terry Bollea, on edelleen sairaalahoidossa.

Viime yönä Hulk Hogan sai kotonaan sairauskohtauksen, kun hän sai yllättäen selkäänsä ”karmeita kipuja”. Hänen selkänsä on leikattu pitkän uran aikana useita kertoja, ja viime aikoina actiontähti on valitellut selkäkipujaan myös julkisuudessa.

Nyt kivut nousivat kuitenkin täysin uudelle asteelle, sillä Hogan ei päässyt nousemaan edes sängystään. Tästä syystä hänet katsottiin parhaaksi viedä sairaalaan tutkittavaksi. Hänen nykyinen naisystävänsä Jennifer McDaniel soitti ambulanssin perheen Floridan kotiin. Lääkärit tutkivat parhaillaan kipujen syytä. Alla on kuvakaappaus Hoganin Twitterissä julkaisemasta videosta.

Hulk Hogan sairaalassa