Audrina Patridgen silikonirinnat pilalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Spencer Pratt haukkui taannoin kovin sanoin kollegansa Audrina Patridgen uudet silikonirinnat blogissaan. Tuolloin vuodatusta pidettiin lähinnä nolona, mutta sittemmin realitykaunottaren muodot ovat ihmetyttäneet monia muitakin.

Kerroimme jo pari viikkoa sitten kuinka Audrina suuntasi lomailemaan Bora Boralle yhdessä miesystävänsä Corey Bohanin kanssa. Elokuussa paparazzit ikuistivat neitokaisen erikoisen muotoiset rinnat näihin kuviin. Nyt Star!-lehti kertoo Audrinan myöntäneen, että hänen rintansa ovat menneet pilalle, koska niissä olevat silikonipussit ovat lähteneet paikoiltaan. Nyt neitokainen aikoo korjauttaa rintansa mahdollisimman pian.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.