Tauski sammui takahuoneeseen – keikka peruuntui: ”Ei pysynyt edes pystyssä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina Helsingissä ensimmäistä kertaa järjestetyn Miss Plastic -muovimissikilpailun tuomaristoon kuuluneen laulaja Tauski Peltosen oli tarkoitus nousta illan aikana myös lavalle esittämään pari biisiään. Toisin kuitenkin kävi.

Kohuartisti näyttäytyi vielä alkuillasta ravintolan puolella vauhdikkaissa juhlatunnelmissa, mutta oli intoutunut juhlimaan backstagen puolella hieman vauhdikkaammin. Lopulta hänen keikkansa jäi kokonaan väliin, koska poppari oli niin huonossa kunnossa.

– Tauskin oli tarkoitus nousta lavalle, mutta siellä se nukkui takahuoneessa. Mä menin kysymään siltä moneen kertaan, että Tauski, oletko sä esiintymiskunnossa, mutta eihän se pysynyt edes pystyssä, kisaa juontanut Mr. Finland Ville Mononen kertoi Staralle.

Miss Plastic kilpailu järjestettiin kutsuvieraiden hämmästykseksi lähes tyhjässä Circus Clubissa Helsingissä. Kilpailun voitti ennakkosuosikki, viiden lapsen äiti Johanna Rönnberg Turusta.