Nicole Coco Austin rohkeana Twitterissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä, joka julkaisee omia paljastuskuviaan verkossa. MySpace ja Twitter poistavat hänen valokuviaan usein liian seksikkäinä, sillä joukossa on yleensä myös nakukuvia.

Coco keksi kuitenkin keinon ohittaa yhteisöpalvelujen sensuurit, sillä hän ryhtyi julkaisemaan sensuroituja kuviaan toisaalla ja linkasi kuvat kuitenkin Twitter-blogiinsa. Tällä kertaa Coco on poseerannut ”tangatorstai” -aiheisessa kuvassa, jossa hän esitteli käytännössä paljaan peppunsa. Katso kuva alta.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.