Victoria Beckham kuvattiin ilman silikoneja – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Spice Girls -yhtyeestä 1990-luvun puolivälissä supertähdeksi noussut Victoria Beckham on keskittynyt viime vuosina pääasiassa perhe-elämään yhdessä futarimiehensä David Beckhamin ja pariskunnan lasten kanssa.

Samaan aikaan hän on kuitenkin tehnyt myös näkyvää julkkisuraa ja noussut yhdeksi maailman seuratuimmista muoti-ikoneista. Samalla hän on päättänyt pienentää silikoneilla aiemmin paisutettuja rintojaan. Katso kuvat tästä.

Viime vuonna alkaneet operaatiot on nyt brittilehtien mukaan saatu päätökseen. Tämä selviää myös tuoreista valokuvista, joissa Victoria nähdään aikaisempaa pienemmällä varustuksella. Monet ovat kiitelleet Victorian päätöstä viisaaksi, mutta monet viihdelehdet ovat lähinnä ihmetelleet silikonien poistamista.