Julkkistähden koira tappoi toisen – miljoonavaatimukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkis-DJ Samantha Ronson tuli aikoinaan tunnetuksi Lindsay Lohanin lesbotyttöystävänä, ja viime aikoina hän on ollut otsikoissa paljastettuaan harrastaneensa seksiä poptähti Christina Aguileran kanssa. Nyt Samantha on joutunut ongelmiin vihaisen koiransa takia.

DJ-tähden bulldog-koira Cadillac tappoi nimittäin raivonpuuskassaan toisen nelijalkaisen, ja nyt traagisesti menehtyneen maltankoiran omistaja Farnouche Kamran on haastanut Ronsonin oikeuteen. Hän vaatii yhteensä peräti miljoonan dollarin korvauksia, Radar Online uutisoi.

Maltankoiraa oli oikeuden asiakirjojen mukaan purtu ainakin päähän ja jalkoihin. Ronsonin koira oli päässyt vapaaksi koska tämän asunnon etuovi oli jäänyt auki. Länsi-Hollywoodissa elokuun lopussa sattuneen välikohtauksen jälkipyykkiä tullaan todennäköisesti puimaan vielä oikeudessa, elleivät osapuolet sitten pääse sopuun ennen oikeussalen ovien avautumista.