Maailman seksikkäin mies valittiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

33-vuotias näyttelijä Ryan Reynolds loukkaantui elokuussa New Orleansissa käynnissä olleiden The Green Lantern -elokuvan kuvauksissa. Sarjakuvaan perustuvan elokuvan päätähti loukkasi kuvauksissa kätensä ja hänen olkapäänsä meni sijoiltaan.

Tähtinäyttelijä parantui vammastaan kuitenkin hyvin. Nyt People-lehti kertoo hyväkuntoisen miehen olevan nyt virallisesti vuoden 2010 Maailman seksikkäin mies. Toiseksi listalla sijoittui näyttelijä Jon Hamm ja kolmanneksi malli-näyttelijä Kellan Lutz. Viiden seksikkäimmän miehen joukkoon mahtuivat myös hiphop-artisti Drake sekä näyttelijä Matthew Morrison.

Ryan Reynolds on kertonut pitävänsä kuntoaan yllään kovalla treenauksella, joka samalla myös pitää hänen vartalonsa priimakunnossa. Elokuvauransa lisäksi kanadalaissyntyinen Ryan Reynolds tunnetaan nykyisin näyttelijäkaunotar Scarlett Johanssonin aviomiehenä. Ennen Johanssonia hän oli kihloissa kanadalaisen laulaja Alanis Morrissetten kanssa. Läpimurtonsa Reynolds teki vuosituhannen vaihteessa televisiosarjassa Kaksi kaveria ja tyttö.