Tanssii tähtien kanssa -voittaja yllättyi miehensä piilevistä kyvyistä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

1980-luvulla huippusuositussa Dirty Dancing -klassikkoelokuvassa hurmannut 50-vuotias Jennifer Grey voitti juuri Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Voitto ei tullut yllätyksenä, sillä nainen jyräsi kisassa jo ensimmäisestä jaksosta lähtien. Naisen parina kisassa nähtiin ammattitanssija Derek Hough.

Ohjelmassa Grey ylisti miehensä Clark Greggin taitoja keittiössä, sillä hänellä ei ollut aiemmin aavistustakaan tämän kokkauskyvyistä. Nainen pohtii myös kahdeksanvuotiaan tyttärensä Stellan pärjäävän yllättävän hyvin omin päin.

– Minä toivuin rankoista kisajaksoista ja treeneistä nukkumalla ja hoitamalla vammojani. Mieheni on kokannut ja tyttäreni on hoitanut omat asiansa kysymättä apuani. Tämä on ollut kaikille hienoa aikaa. Minä löysin miehestäni upean kyvyn, josta en ennen tiennyt. Tunnen muutenkin oloni siunatuksi, sillä olen käynyt aikoinaan taistelun muiden muassa syöpää vastaan ja olen silti yhä tässä, Jennifer Grey kertoi.

Nainen kertoi myös ihmettelevänsä sitä, että hän pääsi mukaan Tanssii tähtien kanssa -kisaan ja hän pystyi vieläpä voittamaan sen, sillä hän ei edes ajatellut voittoa. Päällimmäisenä tunteena jälkeenpäin on muiden muassa kiitollisuus, koska tanssimaan oppiminen ammattilaisten avulla oli ainutlaatuinen tilaisuus, puhumattakaan siitä että hänelle maksettiin noilta kolmelta kisakuukaudelta korvaukset. Kyseessä on Jennifer Greyn mukaan kokemus, jonka vertaista tuskin koskaan enää tulee.

Jennifer Grey on 50-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä. Nainen tunnetaan parhaiten 1980-luvun elokuvasta Dirty Dancing – kuuma tanssi. Nainen toimii edelleen näyttelijänä, mutta pääasiassa televisiosarjoissa ja pienissä elokuvissa. Grey on ollut aikoinaan myös kihloissa Johnny Deppin ja Matthew Broderickin kanssa. Clark Greggn kanssa hän avioitui yhdeksän vuotta sitten.