Steven Tyler sai pestin American Idol -tuomaristoon

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuositun American Idol -sarjan ex-tuomari ja X Factor -formaatin käynnistäjä Simon Cowell on palkittu International Emmy Awards -palkintogaalassa erikoisella tunnuksella. Mies palkittiin työstään Fox Television -kanavalla ja siitä, että News Corporation -yhtymä ansaitsi hänen avullaan miljardeja dollareita.

Simon Cowell ei ole enää mukana tammikuussa starttaavassa American Idol -kisassa. Nyt on selvinnyt, että hänen tilallaan tuomaristossa nähdään rocklegenda Steven Tyler. Yahoo! News -julkaisu kertoo tuomarivalinnan olleen Cowellille erittäin mieluisa.

– Aerosmith-bändin laulaja Steven Tyler sopii minun tilalleni mainiosti, sillä ainoa vaatimukseni uuden tuomarin valintaan oli ulkonäkö. Halusin uuden tuomarin olevan rumempi kuin minä, joten kaikki onnistui, Cowell naureskeli Emmy Awards -gaalassa New Yorkissa.

Cowellin mukaan Tyler tuntuu erittäin mukavalta ihmiseltä ja tuomarikollega Randy Jackson kehuikin tätä hauskaksi tyypiksi. Cowell toivoo Tylerin säilyttävän kuitenkin uskottavuutensa musiikkimaailman osaajana, sillä kaiken hauskuutensa ohella tuomarityö on myös vakavasti otettavaa julkisuutta.