Suosikkinäyttelijä ja nuori popkaunotar taas yhdessä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu country-laulaja Taylor Swift on vasta 20-vuotias supertähti, mutta hän on ehtinyt kahmia jo monia arvostettuja palkintoja ja himoittuja listasijoituksia. Hänen albuminsa oli taannoin vuoden myydyin Yhdysvalloissa. Viime aikoina Taylor on ollut otsikoissa kuitenkin lähinnä seurusteluhuhujen merkeissä.

Kantrikaunotar on liitetty jo pidemmän aikaa näyttelijään Jake Gyllenhaaliin. Lähde kertoi nyt Just Jared -julkaisulle Swiftin ja Gyllenhaalin viettäneen Kiitospäivää yhdessä New Yorkissa. Pariskunta bongattiin kahviostoksilla Brooklynissa lähellä Jaken siskon Maggie Gyllenhaalin kotia.

Huhut Swiftin ja Gyllenhaalin tapailusta alkoivat viime kuussa, jolloin he kävelivät käsi kädessä New Yorkissa. Suhde-epäilyt vahvistuivat taannoin näyttelijöiden ympärillä, sillä The Sun -lehti kertoi Gyllenhaalin lennättäneen kantrikaunottaren luokseen Lontooseen noin 117.000 eurolla. Yksityiskoneesta kentälle rantautunut neitokainen jatkoi matkaansa suoraan Gyllenhaalin hotelliin.